Година след като неговият колега  Жоро запали фантазиите със своя

...
Година след като неговият колега  Жоро запали фантазиите със своя
Коментари Харесай

Пако от HALF Magazine с невиждано дръзка фотосесия

Година откакто неговият колега  Жоро възпламени фантазиите със своя неповторима сесия, в този момент идва ред на Пако.



Двамата стоят зад HALF Magazine,  като Жоро движи креативните планове, а Пако се занимава с това да поддържа рекламата и движи финансите, като от скоро имат и своя рекламна организация, която се грижи за доста известни марки у нас. Усилията и творчеството на тандема, притегля вниманието на  известни компании, които считат, че рекламата в списанието е привилегия. Освен това снимат страхотни клипове благодарение на професионален екип.



Павел несъмнено не е ново лице в средите  и почитателите на нощния живо, много се разпознава измежду градските митове. Работи и в областта на ентъртаймънта, бизнес сътрудник е във верига известни питейни заведения.



В обстойно изявление за HALF Magazine,  Павел Тодоров споделя, че до неотдавна не е имал самочувствие да застане пред фотообектива, въпреки да обича да се снима. „ Вече съм в добра форма, започнах да се грижа повече за тялото си, оттова пристигна и мотивацията да се появя на корица на списание, изключително на HALF Magazine “.



Със сигурност фотосите на Пако в новия брой на  HALF Magazine,  няма да оставят безучастен никого. Определено те са дръзки и провокативни, само че не минават границата на естетиката. Заснети са с доста възприятие за мярка от най-хубавия фотограф в Българи и сигурно ще се харесват на феновете на изданието.

Освен красивата еротика и лека перверзия, Павел споделя с читателите и доста персонални моменти от своя живот. Говори за лукса, за моторите, за огромната си обич към кучетата. За омразата. Той е разноцветен и забавен, не е за изпускане.

Всички горещи фотоси и изявлението с Павел Тодоров – Пако можете да видите
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР